3ήμερο για δύο στο Πήλιο με 90 ευρώ συνολικά!

Απόλαυσε τώρα ένα ειδυλλιακό ταξίδι που θα σας μείνει αξέχαστο στη Μακρυνίτσα, ένα από τα γραφικότερα χωριά του Πηλίου, με διαμονή στο παραδοσιακό κατάλυμα Αρχοντικό Ρούτσου! 

Αφέσου εξερευνώντας τα σοκάκια του χωριού με τα χρώματα της φύσης να σε περιβάλλουν και απόλαυσε 2 ή 3 Διανυκτερεύσεις, 2 ατόμων σε δίκλινο δωμάτιο και με δυνατότητα Late Check Out στις 15.00. Ένα μοναδικό ποιοτικά και οικονομικά πακέτο με συνολικό κόστος διαμονής για 3 διανυκτερεύσεις μόνο 120€ και για 2 διανυκτερεύσεις μόνο 90€ (αρχική αξία διαμονής 270€ και 180€ αντίστοιχα).

Το Αρχοντικό Ρούτσου είναι ένα αναπαλαιωμένο παραδοσιακό αυτό κατάλυμα του 18ου αιώνα, όπου πέτρα και ξύλο σφιχταγκαλιάζονται για να αποδώσουν την τελευταία λεπτομέρεια. Είναι χτισμένο σε σχήμα πύργου με τρία πατώματα. Τα δύο πρώτα είναι φτιαγμένα με πέτρες της περιοχής κι έχουν χοντρούς πέτρινους τοίχους με ανοίγματα για παράθυρα. Ξύλινα σκαλιά ενώνουν το ισόγειο με τον  “ταμπάνα”, τον πρώτο και δεύτερο όροφο. Η θέα από το Αρχοντικό είναι πανοραμική προς την πλευρά του Αιγαίου με τοπία απαράμιλλης ομορφιάς κι ένα μοναδικό μαγευτικό περιβάλλον. Βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, στον πεζόδρομο. Η τοποθεσία, μαγευτική φαντάζει σαν μια θεατρική παράσταση με σκηνικό τα πανέμορφα παραδοσιακά αυτά κτίρια. Ορχήστρα της παράστασης αυτής τα κελαηδίσματα των πουλιών και το βουητό των δέντρων. Θεατές οι ίδιοι οι επισκέπτες που εξερευνούν τα γραφικά μονοπάτια και φιλοξενούνται στο κατάλυμα.

Όροι

Η προσφορά ισχύει έως 31/12/2017

Κάθε κουπόνι ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει:

  • ΚΟΥΠΟΝΙ 90€ για Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων.
  • ΚΟΥΠΟΝΙ 120€ για Διαμονή 3 διανυκτερεύσεων.
  • ΚΟΥΠΟΝΙ 165€ για Διαμονή 3 διανυκτερεύσεων.

– Δυνατότητα Late Check Out στις 15:00 κατόπιν διαθεσιμότητας

– Για ένα παιδί έως και 5 ετών η διαμονή είναι δωρεάν στο κρεβάτι των γονέων.

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά, πατώντας εδώ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει