4 απλοί και έξυπνοι τρόποι για να το κάνεις… σαν καινούργιο!

Αν σκέφτεσαι να αγοράσεις ένα μικρό, οικονομικό αυτοκίνητο με φτωχό εξοπλισμό και άψυχο κινητήρα ή να ανανεώσεις το ήδη υπάρχον αυτοκίνητό σου, διάβασε 4 επιλογές για να ξενοιάσεις μια για πάντα.

Όπως κάθε φορά τα τελευταία έτη  έτσι και παλαιότερα, πολλές εταιρείες παρουσιάζουν μοντέλα, διαχρονικά, ποιοτικά με χαρακτηριστικά που δεν σε κάνουν να τα βαριέσαι. Από το 2003 και έπειτα η κατασκευαστική φιλοσοφία των εταιρειών άλλαξε, με σκοπό την παραγωγή αυτοκινήτων σύγχρονων, αξιόπιστων και διαχρονικών. Πέρα από αυτό,  το οικονομικό σθένος των πολιτών που ζούσαν στις χώρες της Ευρώπης ήταν αρκετό για να «αντέξει» να σηκώσει  την αγορά ενός καλού αυτοκινήτου με πλούσιο εξοπλισμό.

Η αισθητική αναβάθμιση δίνει έναν αέρα ανανέωσης όχι μόνο στο αυτοκίνητο αλλά και σε εσάς τους ίδιους, αφού θα νοιώσετε εντυπωσιασμένοι με το πόσο όμορφο έδειξε το αυτοκίνητό σας ύστερα από τέσσερα απλά βήματα.

– Ζάντες αλουμινίου
4 ζάντες μεγαλύτερων διαστάσεων συνδυασμένες με τα κατάλληλα ελαστικά θα σας πείσουν τόσο για την αισθητική του αυτοκινήτου σας όσο και για την ασφάλεια, που θα γίνει εμφανής από τις πρώτες κιόλας βόλτες.

– Μεμβράνες παραθύρων
Τοποθετείστε τις κατάλληλες μεμβράνες στο αυτοκίνητό σας για πιο σπορ εμφάνιση αλλά και  προστασία από τον ήλιο. Επιλέγοντας τη κατάλληλη σκουρότητα με βάση τα επιτρεπτά στάδια, να είστε σίγουροι πως δεν θα αντιμετωπίσετε κανένα οπτικό πρόβλημα καθώς οδηγείτε.

– Αεροδυναμικά βοηθήματα
Υπάρχουν πλήρεις κατάλογοι προιόντων ώστε  να επιλέξετε μικρά αεροδυναμικά βοηθήματα που θα τονίσουν τον χαρακτήρα του αυτοκινήτου. Εδώ πρέπει να τονίσουμε ότι η μελέτη σχετικά με αυτό χρειάζεται προσοχή. Έστω και μία μικρή αλλαγή στο look του αυτοκινήτου μπορεί να το κάνει να δέιχνει πολύ όμορφο η αντιθέτως αταίριαστο.

– Car wrapping
Τέλος, σας προτείνουμε μία νέα τάση για την αλλαγή του χρώματος του αυτοκινήτου σας η μόνο κάποιων μερών. Οι Ματ Μεμβράνες θα σας δώσουν εκπληκτική εμφάνιση και θα απαλλαγείτε από τον φόβο μήπως μετανοιώσετε για την επιλογή του χρώματος, αφού η αφαίρεση είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία χωρίς επιπτώσεις φθορές στο χρώμα του αυτοκινήτου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει