Το ψυγείο που σου εξοικονομεί 32% ενέργεια και χρήμα!

Ο Inverter Γραμμικός Συμπιεστής της LG έχει φέρει επανάσταση στην αγορά των ψυγειοκαταψυκτών, επιτυγχάνοντας έως 32% εξοικονόμηση ενέργειας, κορυφαία ανθεκτικότητα και βέλτιστο έλεγχο της θερμοκρασίας, διατηρώντας τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα. Ο Inverter Γραμμικός Συμπιεστής της LG υποστηρίζεται επίσης από 10ετή εγγύηση.

Η φροντίδα NatureFRESH της LG διαθέτει 3 λειτουργίες για να διατηρούνται τα τρόφιμα φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα: FRESH Balancer, FRESH Converter και NatureFRESH Ψύξη.

FRESH Balancer

Η διατήρηση του σωστού επιπέδου της υγρασίας έχει μεγάλη σημασία, ώστε τα φρούτα και τα λαχανικά να διατηρούνται φρέσκα στο ψυγείο. Το συρτάρι FRESH Balancer της LG είναι εξοπλισμένο με ένα απλό διακόπτη που ρυθμίζει τη βέλτιστη υγρασία για την αποθήκευση των φρούτων και των λαχανικών ώστε να παραμείνουν φρέσκα για μεγαλύτερο διάστημα.

NatureFRESH Ψύξη

Το σύστημα ψύξης NatureFRESH της LG κυκλοφορεί τον ψυχρό αέρα χρησιμοποιώντας πολλαπλούς αεραγωγούς για την ομοιόμορφη ψύξη του εσωτερικού χώρου στο ψυγείο. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την έως 76% καλύτερη κυκλοφορία του ψυχρού αέρα σε σχέση με τα συστήματα semi No Frost.

Η απόλυτη άνεση στην κουζίνα σας

Η LG ανασχεδίασε τον εσωτερικό χώρο του ψυγείου ώστε να έχει περισσότερο αποθηκευτικό χώρο και να είναι ευκολότερη η πρόσβαση στα τρόφιμα. Η νέα σχεδίαση περιλαμβάνει premium σχάρα κρασιών και μεγαλύτερο καταψύκτη.

Premium σχάρα κρασιών

Προκειμένου να ανταποκριθεί στην Ευρωπαϊκή τάση χρήσης του ψυγείου για την ψύξη του κρασιού, η LG αναβάθμισε τη σχάρα κρασιών ώστε να μπορεί να φιλοξενεί έως πέντε μπουκάλια κρασιού ταυτόχρονα.

Μεγαλύτερο συρτάρι κατάψυξης

Η LG δημιούργησε μεγαλύτερο συρτάρι καταψύκτη για να είναι δυνατή η κατάψυξη τροφίμων μεγάλου μεγέθους.

 

Μάθετε περισσότερα για το προϊόν εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει