Η Africa Twin με δώρο το travel pack αξίας 950€!

Είσαι έτοιμος να κάνεις το μεγάλο βήμα και να αγοράσεις τη μηχανή που πάντα ονειρευόσουν; Θες να ζήσεις την περιπέτεια της οδήγησης μέσα από τα μάτια της Africa Twin; Τώρα έχεις έναν ακόμη λόγο να το κάνεις.

Η ελληνική αντιπροσωπεία της Honda προσφέρει τώρα ένα μοναδικό συνδυασμό αγοράς για την Africa Twin. Στην ενδεικτική τιμή των 14.990€ με τον βασικό standard εξοπλισμό, περιλαμβάνεται -για περιορισμένο αριθμό μοτοσυκλετών- το Travel Pack αξίας 950 ευρώ!

Το Travel Pack περιλαμβάνει:

  • Τριπλέτα βαλιτσών: κεντρική βαλίτσα 35lt, πλαϊνές βαλίτσες 30 και 40 lt
  • Ψηλός ανεμοθώρακας
  • Κεντρικό σταντ
  • Σχάρα κεντρικής βαλίτσας
  • Κιτ κλειδαριάς κεντρικής βαλίτσας
  • Μαξιλάρι πλάτης συνεπιβάτη

H Africa Twin είναι το όνομα που κρατάει ζωντανό το πνεύμα του Dakar, και ανήκει σε μια μοτοσυκλέτα τόσο εντυπωσιακή, όσο και η ίδια η έρημος από την οποία είναι εμπνευσμένη. Οι εκτός δρόμου δυνατότητες της Africa Twin, ενισχύονται ακόμη περισσότερο με τα συστήματα DCT, Honda Selectable Torque Control (HSTC), λειτουργία G και το ABS που λειτουργούν σε συνεργασία, αλλά και αυτόνομα. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά και παρέχουν μέχρι 80 διαφορετικούς συνδυασμούς. Η μοτοσυκλέτα διατίθεται σε εκδόσεις με ABS και με ABS/DCT.

Το στενό και παράλληλα στιβαρό προφίλ, τονίζεται από τις κοφτερές γραμμές που είναι σαφώς επηρεασμένες από τα off-road μοντέλα CRF. Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι μια γνήσια Africa Twin, χωρίς τους διπλούς προβολείς που στη δική της περίπτωση είναι LED. Η Africa Twin είναι πανέτοιμη να σε οδηγήσει στον κόσμο της περιπέτειας, εκεί που η διασκέδαση και οι προκλήσεις πάνε χέρι, χέρι. Εκεί που το άγνωστο συναντά το δημόσιο οδικό δίκτυο και το ερημικό τοπίο εναλλάσσεται με δυσπρόσιτα μονοπάτια. Τα πάντα βρίσκονται εκεί και σε καλούν να τα ανακαλύψεις. Η Africa Twin φέρνει την αληθινή περιπέτεια, κοντά όσο ποτέ.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει