Βόλτα στο δάσος με άλογο και ιππασία μόνο με 10€!

Γνωρίστε τον μαγικό κόσμο των αλόγων με μια μοναδική εμπειρία στη φύση, με την έκπτωση 50% που προσφέρει ο Όμιλος Ιππικής Αντοχής – Ο.Ι.Α – ENDURANCE CLUB.

 

Μην χάσετε τη μοναδική ευκαιρία να μάθετε όλες τις τεχνικές γύρω από το πώς να πλησιάζετε τα άλογα, πώς να ιππεύετε, να αφιππεύετε, να τα σελώνετε, να περπατάτε δίπλα τους, να τα ταΐζετε και να τα γυμνάζετε καθημερινά!

Γνωρίστε τα μυστικά τη γλώσσας του σώματος τους, μάθετε πώς σας βλέπουν και αποκτήστε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για τον θαυμαστό κόσμο του αλόγου και της ιππασίας!

Εκμεταλλευτείτε την έκπτωση των 10€ (από 20€) για μια βόλτα με Πόνυ στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για παιδιά από 3 έως 7 ετών, διάρκειας 60 λεπτών ή 10€ για μια βόλτα με άλογο στο δάσος και αρχικό μάθημα για την ιππασία για ενήλικες, διάρκειας 60 λεπτών, από καταρτισμένο εκπαιδευτή!

Στον χώρο του Ομίλου Ιππικής Αντοχής θα βρείτε επίσης πολλές ακόμα διαθέσιμες δραστηριότητες. Μαθήματα κυκλοφοριακής αγωγής με αυτοκινούμενα buggy, ποδηλασία με διαδρομές στη φύση, πεζοπορία, ομαδικά παιχνίδια για παιδιά μέσα στο ιπποδρόμιο κ το «χαμένο θησαυρό» στο δάσος, διοργάνωση παιδικών πάρτι με όλες τις παροχές διαθέσιμες, ενοικίαση αλόγων για συμμετοχή τους σε κινηματογράφο, τηλεόραση και διαφημίσεις, όπως και υπηρεσίες πρωτότυπων ιδεών όπως μια νύφη που θα’ θελε να φτάσει στην εκκλησία με άλογο!!

Επίσης οι εγκαταστάσεις διαθέτουν καφετέρια με θέα το ιπποδρόμιο όπου κάποιος μπορεί να απολαύσει τις υπηρεσίες της βλέποντας τους αθλητές μας να προπονούνται.

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά, πατώντας εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει