Διαδραστική παράσταση «Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα» με 3€ είσοδο!

Διαδραστική παράσταση «Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα» με 3€ είσοδο!

3€ για είσοδο ενός ατόμου στην συναρπαστική και διαδραστική παιδική παράσταση ”Η περιπέτεια του μικρού Οδυσσέα” του Αντώνη Ζιώγα που θα μαγέψει μικρούς και μεγάλους για 5η συνεχόμενη χρονιά στο νέο και ανακαινισμένο “Θέατρο Ελπίδας” στο κέντρο αρχικής αξίας 8€ και συνολική έκπτωση 63%!

Μια υπέροχη θεατρική παράσταση γεμάτη χιούμορ και περιπέτεια που θα χαρίσει απίστευτη χαρά σε όλες τις ηλικίες Μία διαδραστική παράσταση που θα κρατήσει σε αγωνία μικρούς και μεγάλους αφού η συμμετοχή τους για την τύχη του Οδυσσέα κρίνεται σημαντική και καθοριστική αφού από εκείνους κρίνεται το τέλος του παραμυθιού! Ο μικρός Οδυσσέας υπόσχεται τρελό κέφι, γέλιο και πολλές εκπλήξεις!

Λίγα λόγια για την παράσταση: Ο Οδυσσέας είναι ένα σύγχρονο μικρό αγόρι, που όπως όλα τα παιδιά της ηλικίας, έτσι και αυτός βιάζεται να μεγαλώσει. 24 ώρες πριν τα γενέθλιά του παρακαλεί απεγνωσμένα να ενηλικιωθεί με έναν μαγικό τρόπο. Η ευχή του πραγματοποιείται. Εμφανίζεται μαγικά ένα ξωτικό των ονείρων και του προτείνει μια συμφωνία. Κάθε 4 ώρες θα μεγαλώνει 10 χρόνια. Ο  Οδυσσέας από τον ενθουσιασμό του, δέχεται, χωρίς δεύτερη σκέψη. Όταν όμως αντιλαμβάνεται ότι σε 24 ώρες θα ολοκληρωθεί ο κύκλος της ζωής του, ζητάει από το ξωτικό, να τον μεταφέρει πίσω στην παιδική του ηλικία. Το ξωτικό όμως είναι πανίσχυρο. Θα καταφέρει ο Οδυσσέας με τη βοήθεια του κοινού να το νικήσει?  Ένα διαδραστικό έργο γεμάτο χιούμορ, περιπέτεια και αγωνία. Η συμμετοχή του κοινού σε όλη την διάρκεια της παράστασης είναι σημαντική και καθοριστική.

Συντελεστές:
*Κείμενο – Σκηνοθεσία : Αντώνης Ζιώγας
*Μουσική Επιμέλεια: Ανδρέας  Καρανίκας
*Χοροκίνηση :  Αντώνης  Ζιώγας
*Σκηνικά:  Γιώργος  Μαύρος
*Ζωγραφιές Σκηνικών : Στέλλα Λεβέντη
*Παίζουν: Παναγιώτης Δελαβίνιας, Σουέλεν Κωνσταντινίδου, Εύα Τσαμασιώτη

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά, πατώντας εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει