Διαγωνισμός από τη ZeniΘ με δώρο 10 tablets!

Διαγωνισμός από τη ZeniΘ με δώρο 10 tablets!

Η καινοτομία, η εξέλιξη και η ανάπτυξη προϋποθέτουν τόλμη, στήριξη και, πάνω απ’ όλα, εμπιστοσύνη. Μια εταιρεία που έχει βάλει στόχο να αξιοποιήσει όλες τις δυνατότητές της για να φτάσει στην κορυφή ξεχωρίζει, πραγματικά, μόνο όταν ανταποδίδει έμπρακτα την εμπιστοσύνη που της έδειξαν οι πελάτες της, αναγνωρίζοντας πως εκείνοι είναι που της έδωσαν την ενέργεια για να κάνει το επόμενο βήμα.

Έτσι και η ΑΕΡΙΟ Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη εκατοντάδων χιλιάδων πελατών από το 2000, κάνει τώρα το επόμενο βήμα της, μετονομάζεται σε ZeniΘ, προμηθεύει πλέον και ηλεκτρικό ρεύμα και γίνεται ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα.

Μια πρωτοποριακή κίνηση, που σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ενεργειακή αγορά. Δεν πρέπει να ξεχνάμε, βέβαια, πως πρόκειται και για την 1η εταιρεία του κλάδου με ολοκληρωμένη παρουσία σε όλα τα social media, στοχεύοντας στο να διασφαλίζει συνεχώς μια άμεση και έγκυρη επικοινωνία με τους καταναλωτές.

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της, λοιπόν, δεν θα μπορούσε παρά να βασίζεται επίσης στην εμπιστοσύνη και στη σχέση που έχει καλλιεργήσει με τους πελάτες της εδώ και 18 χρόνια. Το ίδιο, όμως, και ο νέος μεγάλος διαγωνισμός που διεξάγει στη σελίδα της στο Facebook, θέλοντας να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που της δείχνουν οι καταναλωτές και προσφέροντάς τους την ευκαιρία να κάνουν δικά τους tablets τελευταίας τεχνολογίας.

Μπείτε, λοιπόν, στο www.facebook.com/zenith.greece/, εμπνευστείτε από το νέο της τηλεοπτικό σποτ και λάβετε μέρος στον διαγωνισμό!

Φυσικά, οι εκπλήξεις δεν σταματούν εδώ, καθώς στο ανανεωμένο site της εταιρείας www.zenith.gr μπορείτε να ανακαλύψετε πρώτοι όλες τις προσφορές σε προϊόντα φυσικού αερίου και ηλεκτρικού ρεύματος που ανταποκρίνονται στις δικές σας ανάγκες.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει