Διακρίσεις για τον ΔΕΣΦΑ στα Environmental Awards

Ο ΔΕΣΦΑ έλαβε τρία σημαντικά βραβεία στην πρόσφατη τελετή απονομής τωνEnvironmental Awards, η οποία λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στην Αθήνα και βραβεύει τις εταιρείες που εφαρμόζουν διεθνή πρότυπα και τηρούν άριστες  πρακτικές για την Αειφορία και το Περιβάλλον.

 

Ειδικότερα, ο Διαχειριστής Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου (ΔΕΣΦΑ) διακρίθηκε στις κατηγορίες :

  • Energy Mastering και έλαβε το GOLD βραβείο για την αποδοτική διαχείριση ενέργειας κατά την λειτουργική διαδικασία με ευεργετική επίδραση στο περιβάλλον.
  • Climate Protection και έλαβε το GOLD βραβείο για τις δράσεις αποτύπωσης και παρακολούθησης των εκπεμπόμενων αερίων θερμοκηπίου και τις επιτυχημένες πρακτικές και στρατηγικές επικοινωνίας για την αειφορία και την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση.
  • Sustainable Infrastructure Development και έλαβε το GOLD βραβείο για την εφαρμογή βέλτιστων περιβαλλοντικών πρακτικών κατά την ανάπτυξη και λειτουργία του Εθνικού Συστήματος Φυσικού Αερίου.

 

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος του ΔΕΣΦΑ κ. Σωτήριος Νίκας, κατά την παραλαβή των βραβείων, δήλωσε : “Νιώθουμε υπερήφανοι για τις επιδόσεις της εταιρείας μας,  ιδιαίτερα όταν αυτές διακρίνονται ως καλές πρακτικές και βραβεύονται. Ο ΔΕΣΦΑ απέδειξε ότι ένας από τους βασικούς στόχους του είναι η αειφόρος ανάπτυξη, δηλαδή,  μια ανάπτυξη που είναι αποτελεσματική, κοινωνικά δίκαιη και περιβαλλοντικά βιώσιμη“.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει