Έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης φυσικού αερίου για όλες τις χρήσεις!

Έκπτωση 100% στα τέλη σύνδεσης φυσικού αερίου για όλες τις χρήσεις!

H Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ), αποσκοπώντας στην υλοποίηση μιας άμεσης προσφοράς στους καταναλωτές που επιθυμούν τη χρήση του φυσικού αερίου, προσφέρει τις Νέες Συνδέσεις φυσικού αερίου με ισχύ έως τις 31/12/2017 με «ΕΚΠΤΩΣΗ 100% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ». 

 

Η προσφορά ισχύει για όλους τους νέους καταναλωτές που θα υπογράψουν Σύμβαση Σύνδεσης με το δίκτυο φυσικού αερίου και για όλες τις χρήσεις (Οικιακή, Εμπορική, Βιοτεχνική-Βιομηχανική).

Η Νέα Σύνδεση αφορά την κατασκευή του σημείου παροχής (τοποθέτηση έως και του μετρητή φυσικού αερίου) που αποτελεί αρμοδιότητα της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ). Αυτό σημαίνει ότι ο καταναλωτής αποκτά σημαντικό όφελος, καθώς έχει ΕΚΠΤΩΣΗ 100% ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΣΥΝΔΕΣΗΣ και καταβάλει μόνο το κόστος της εσωτερικής εγκατάστασης φυσικού αερίου.

Αναφορικά με την τροποποίηση του ν. 4342/2015 για τη διευκόλυνση εγκατάστασης αυτόνομων συστημάτων θέρμανσης από τις κεντρικές θερμάνσεις, επισημαίνεται ότι η Εταιρεία Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας Α.Ε. (ΕΔΑ ΘΕΣΣ) έχει αποστείλει διευκρινιστικό ερώτημα στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την έκδοση ερμηνευτικής εγκυκλίου για την εφαρμογή της συγκεκριμένης διάταξης.

Για την εξυπηρέτηση καταναλωτών λειτουργεί τηλεφωνικό κέντρο όπου για οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με ζητήματα νέων συνδέσεων & κατασκευών οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 11 150.

Τα νέα σημεία εξυπηρέτησης καταναλωτών της Εταιρείας Διανομής Αερίου Θεσσαλονίκης – Θεσσαλίας λειτουργούν από 01/01/2017 στις παρακάτω διευθύνσεις:

* Θεσσαλονίκη: Μοναστηρίου 256 & Δ. Γληνού 7

* Λάρισα: Φαρσάλων 219

* Βόλος: Γ. Καρτάλη 32

* Καρδίτσα: Ταλιαδούρου 18

* Τρίκαλα: Συγγρού 33

Μπορεί επίσης να σας αρέσει