Εκπτωτικό πρόγραμμα εγκατάστασης φυσικού αερίου

Στις δύσκολες στιγμές που περνά η μεσαία ελληνική επιχείρηση η Autogas Tsopelogiannis πρωτοπορεί για ακόμη μία φορά με μία μοναδική δράση που υλοποιεί!

Το κόστος μετακίνησης των εταιρικών στόλων αποτελεί ένα πολύ μεγάλο έξοδο για κάθε επιχείρηση. Για αυτό ηAutogas Tsopelogiannis, δίνει την ευκαιρία σε 40 ελληνικές εταιρείες να μειώσουν έως 68% τα έξοδα μετακίνησής τους, κάνοντας πιο εύκολη από ποτέ την μετατροπή των στόλων σε αεριοκίνητα.

Με τo Εκπτωτικό Πρόγραμμα Εγκατάστασης Φυσικού Αερίου, η Autogas Tsopelogiannis ενισχύει με 800 ευρώ την εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου- CNG, ενώ το αντίστοιχο κόστος για τις εταιρείες που θα συμμετέχουν ανέρχεται σε 400 ευρώ (λαμβάνοντας υπόψη ότι το συνολικό κόστος εγκατάστασης είναι 1200 ευρώ+φπα).

Η ενέργεια θα υλοποιηθεί αποκλειστικά για βενζινοκίνητα οχήματα, έως 3,5 τόνων και αφορά μόνο σε εταιρικούς στόλους.

Οι εταιρείες που ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στο πρόγραμμα αυτό, θα πρέπει να επικοινωνήσουν άμεσα με την Autogas Tsopelogiannis για να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους.

Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Με την πιστοποίηση της TUV

Η απόλυτη αξιοπιστία της Αutogas Tsopelogiannis, στην εγκατάσταση συστημάτων αεριοκίνησης, επισφραγίστηκε πρόσφατα με την επίσημη πιστοποίησή της από τον διεθνή οργανισμό της TUV AUSTRIA.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει