Έμπνευση και εμπειρία για υψηλών αποδόσεων κουφώματα

Έμπνευση και εμπειρία για υψηλών αποδόσεων κουφώματα

Η εταιρεία EVROAL Ν. Αξής ιδρύθηκε το 1978 στον Ασπρόπυργο Αττικής και δραστηριοποιείται στη παραγωγή κουφωμάτων αλουμινίου και PVC.

Εφαρμόζοντας τεχνολογίες αιχμής και στοχεύοντας στον απόλυτα ικανοποιημένο πελάτη, διαθέτει εξαιρετικά υψηλής ποιότητας, αξιόπιστα και φιλικά προς το περιβάλλον και τον σύγχρονο καταναλωτή προϊόντα με άριστες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές προδιαγραφές, σύμφωνα με τις οδηγίες για τη κατασκευή νέων οικοδομών.

Οι εγκαταστάσεις της περιλαμβάνουν ιδιαίτερα σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό τόσο για την παραγωγή αλουμινίου όσο και PVC. Το εμπορικό τμήμα της διακινεί τα προϊόντα της σε όλη την Ελλάδα. Συμμετέχει σε μεγάλα δημόσια έργα και είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015. Η εταιρεία παρακολουθεί συνεχώς τις διεθνείς εξελίξεις των ιδιοτήτων των πρώτων υλών και τον σχεδιασμό των προφίλ, επιλέγοντας  με στόχο τις άριστες μηχανικές και μονωτικές τους ιδιότητες, εξασφαλίζοντας έτσι υψηλή ποιότητα, λειτουργικότητα και αντοχή στο τελικό προϊόν. Η επιλογή των προφίλ γίνεται μετά από αυστηρότατους ελέγχους, με γνώμονα τις ιδιαίτερα απαιτητικέςελληνικές καιρικές συνθήκες, όπως ηλιοφάνεια, άμεσες εναλλαγές θερμοκρασιών, ισχυρές πιέσεις ανέμου και νερού, ειδικά στη νησιωτική Ελλάδα, υψηλές συνθήκες διάβρωσης και άλλους παράγοντες.

Ένα ιδιαίτερα σημαντικό στοιχείο των προϊόντων EVROAL είναι η επεξεργασία της πρώτης ύλης πριν και κατά τη διάρκεια συναρμολόγησης, με μηχανικό και ταυτόχρονα χημικό τρόπο, δημιουργώντας απόλυτα συμπαγή, ισχυρά και αμετάβλητα κουφώματα, με άριστες μηχανικές ιδιότητες και συμπεριφορά. Η τεράστια ποικιλία χρωμάτων και ειδικών αποχρώσεων, ηλεκτροστατικής βαφής RAL, οι πιστές απομιμήσεις φυσικού ξύλου (με τη σύνθεση των “νερών” του), επιτυγχάνουν τέλεια χρωματική απομίμηση, ολοκληρώνοντας κάθε αρχιτεκτονικό σχεδιασμό και σύνθεση. Τέλος, σημαντικότατος παράγοντας της επιτυχίας είναι οι εξειδικευμένοι τεχνικοί της εταιρείας, που ακολουθώντας αυστηρούς κανόνες και ελέγχους παραγωγής, ολοκληρώνουν τη δημιουργία των προϊόντων της.

Στα πολλά πλεονεκτήματα της EVROAL συγκαταλέγονται η αντοχή, η ανθεκτικότητα, η υψηλή ποιότητα, η αξιοπιστία, η λειτουργικότητα, η απαράμιλλη αισθητική και ασφάλεια με άμεση παροχή υπηρεσιών τεχνικής υποστήριξης μετά τη πώληση.

Στην EVROAL μπορείτε να βρείτε τα παρακάτω προϊόντα:

  • Προϊόντα PVC: Εξώπορτες, παράθυρα & μπαλκονόπορτες, σύνθετες κατασκευές
  • Προϊόντα Αλουμινίου: Ανοιγόμενα, συρόμενα, ανασυρόμενα & minimal συστήματα
  • Γυαλί: Κάγκελα, φυσαρμόνικες, γκιλοτίνες
  • Ασφάλεια: Πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας
Μπορεί επίσης να σας αρέσει