Έτσι θα αποταμιεύσεις 1.500 ευρώ το 2018 χωρίς καν να το καταλάβεις

Έτσι θα αποταμιεύσεις 1.500 ευρώ το 2018 χωρίς καν να το καταλάβεις

Η νέα χρονιά έχει μπει για τα καλά και εμείς θέτουμε νέους στόχους! Το 2018 μπορείς να αποταμιεύσεις 1.500 ευρώ χωρίς καν να το καταλάβεις κι εμείς ξέρουμε τον τρόπο!

Μπορεί να έχεις ακούσει για το challenge 52 εβδομάδων. Είναι ένας τρόπος για ν’ αφήσεις στην άκρη χρήματα χωρίς, όμως, να πιέζεσαι όλο τον χρόνο. Στην Αγγλία το challenge γίνεται με λίρες, αλλά για ευνόητους λόγους εμείς το μετατρέψαμε σε ευρώ!

Ξεκινάς βάζοντας στην άκρη 1 ευρώ την εβδομάδα την πρώτη εβδομάδα, 2 ευρώ την εβδομάδα τη δεύτερη εβδομάδα και πάει λέγοντας. Στο τέλος του χρόνου θα έχεις μαζέψει 1.378 ευρώ.

Ωστόσο, θα έχεις πρόβλημα στο τέλος του έτους όταν θα έχεις ξεμείνει από χρήματα λόγω των δώρων για Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά, ενώ υποτίθεται θα πρέπει να βάλεις στην άκρη 52 ευρώ! Δεν το λες και πολύ πρακτικό!

Γι’ αυτό υπάρχει μια άλλη λύση με το challenge των 365 ημερών που θα σου φέρει μεγαλύτερο κέρδος!

Βάζεις 1 ευρώ στην άκρη τη Δευτέρα, 2 ευρώ την Τρίτη και μέχρι 7 ευρώ την Κυριακή. Τη Δευτέρα ξεκινάς πάλι με 1 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι θα αποταμιεύσεις 28 ευρώ την εβδομάδα, δηλαδή 1.456 ευρώ στο τέλος του έτους!

Εκτός από μεγαλύτερο κέρδος, αυτή η μέθοδος σου φέρνει και μεγαλύτερη ικανοποίηση καθώς αποταμιεύεις κάθε μέρα, όχι μόνο στο τέλος της εβδομάδας.

Εάν γίνει αυτό, τότε τον Ιανουάριο του 2019 δεν θα είσαι στην ίδια κατάσταση που είσαι τώρα. Μάλλον!

Γνωρίζοντας ότι δεν είναι όλοι σε θέση να βάζουν χρήματα στην άκρη κάθε μέρα, σου λέμε πως όποιο challenge και να βάλεις στον εαυτό σου και όσο λίγα χρήματα και να βάζεις στην άκρη όποτε έχεις, είναι μια τέλεια αρχή!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει