Έως 8.000 ευρώ μπόνους η Opel για αντικατάσταση παλιού ντίζελ

Έως 8.000 ευρώ μπόνους η Opel για αντικατάσταση παλιού ντίζελ

Η Opel λάνσαρε ένα νέο πρόγραμμα ανταλλαγής των παλαιών ντίζελ αυτοκινήτων με καινούργια και όφελος που φτάνει έως και τις 8.000 ευρώ για την αγορά της Γερμανίας.

Η Opel λανσάρει ένα νέο, ειδικό περιβαλλοντικό bonus αξίας έως 8.000 ευρώ για τη γερμανική αγορά για την αγορά νέου μοντέλου. Οι Γερμανοί ιδιοκτήτες παλαιότερων οχημάτων ντίζελ οποιασδήποτε μάρκας, που πληρούν τις προδιαγραφές Euro 1 έως και Euro 4, μπορούν να επωφεληθούν από το εν λόγω bonus.

Μόνη προϋπόθεση είναι το παλαιό όχημα ντίζελ να παραδοθεί για απόσυρση, ενώ το bonus θα χορηγηθεί και στην περίπτωση ανταλλαγής μοντέλων Opel Euro 5 με άλλο όχημα Opel σε πελάτες που διαμένουν ή εργάζονται σε περιοχές με ιδιαίτερα υψηλή ατμοσφαιρική ρύπανση.

Τόσο οι ιδιώτες όσο και οι πελάτες μικρών επαγγελματικών οχημάτων μπορούν να επωφεληθούν από αυτή την ελκυστική προσφορά. Τέλος, η Opel θα προσφέρει δύο επιπλέον χρόνια εγγύησης, πέραν της εργοστασιακής για τεχνολογικά νεώτερα, μεταχειρισμένα οχήματα.

«Με την εισαγωγή του “Περιβαλλοντικού Bonus Opel”, διευκολύνουμε τους πελάτες να στραφούν στα τελευταία και πιο αποδοτικά μοντέλα Opel συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της ποιότητας του αέρα. Επομένως, όσοι αγοράζουν τώρα ένα νέο Opel δεν χρειάζεται να ανησυχούν για απαγορευτικά πρόσβασης σε κέντρα πόλεων, σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα» δήλωσε ο Jürgen Keller, Διευθυντής Πωλήσεων, Marketing και after sales της Opel Γερμανίας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει