Η κορυφαία ελληνική εταιρεία φωτοβολταϊκών

Η κορυφαία ελληνική εταιρεία φωτοβολταϊκών

Η BIG SOLAR ιδρύθηκε το 2009 και επί μία δεκαετία ανοίγει δρόμους στις αγορές των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και της Ενεργειακής Εξοικονόμησης.

BIG SOLAR είναι η μεγαλύτερη ελληνική εταιρεία εμπορίας φωτοβολταϊκών συστημάτων. Μέχρι σήμερα έχει διακινήσει φωτοβολταϊκά πλαίσια και μετατροπείς συνολικής ισχύος άνω των 360MW. Μεταξύ άλλων, έχει προμηθεύσει το βασικό εξοπλισμό εμβληματικών φ/β έργων, όπως ο μεγαλύτερος φ/β σταθμός επί στέγης στην Ελλάδα, ισχύος 2MW, και το ενεργειακό στέγαστρο του Νιάρχειου (ΚΠΙΣΝ), ισχύος 1,6MW.

Σε μια ταραγμένη δεκαετία, όπου η ζήτηση εξοπλισμού φωτοβολταϊκών παρουσίασε τεράστιες διακυμάνσεις, με αποτέλεσμα ένας μεγάλος αριθμός παικτών της αγοράς να εξαφανισθούν, η BIG SOLAR παρέμεινε ένα ασφαλές καταφύγιο, μια νησίδα αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης για τους εκατοντάδες μικρότερους και μεγαλύτερους εγκαταστάτες και συντηρητές φ/β συστημάτων που την τιμούν με τη συνεργασία τους.
 
Σήμερα που η αγορά αναβιώνει, ενισχύουμε την προστιθέμενη αξία και την ανταγωνιστικότητα των πελατών μας με προγράμματα όπως το «αναβαθμίζω και πληρώνω από το κέρδος της αναβάθμισης», που προσφέρει χρηματοδότηση για την αναβάθμιση του εξοπλισμού φ/β σταθμών ή για την αποκατάσταση φ/β σταθμών που υποαποδίδουν εξ αιτίας προβλημάτων του εξοπλισμού τους.

BIG SOLAR
Νέο πρόγραμμα “Αναβαθμίζω-Repower” από την BIG SOLAR.

Ψύξη, θέρμανση, κλιματισμός, εξαερισμός
Οι καιροί αλλάζουν , αλλά οι ανάγκες μας για ένα φυσικό, καθαρό και υγιές περιβάλλον – κλίμα παραμένουν.

ΗΛΙΟΘΕΡΜΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ
Ζεστό νερό, κάθε μέρα, κάθε ώρα
Το μέλλον της «καθαρής ενέργειας» θα είναι μια σύνθεση των τεχνολογιών που βασίζονται σε ανανεώσιμες πηγές ενέργειας όπως η ηλιακή, η αιολική κλπ, στοιχεία τα οποία διαδραματίζουν όλο και σημαντικότερο ρόλο στη σύγχρονη παγκόσμια ενεργειακή οικονομία.
Με τα ηλιοθερμικά συστήματα που διαθέτει η BIGSOLAR εξασφαλίζεται η βέλτιστη αξιοποίηση της ηλιακης ακτινοβολίας και η μετατροπή της σε μια αποδοτική και οικονομική εναλλαντική ενεργειακή λύση, για καθημερινή χρήση.
Η BIGSOLAR ξέρει τον ήλιο καλά! Στο προιοντικό της χαρτοφυλάκιο έχει ηλιακούς θερμοσίφωνες και ηλιοθερμικά συστήματα βεβιασμένης κυκλοφορίας με την δική της επωνυμία, που διαθέτουν μοναδικά χαρακτηριστικά που εξασφαλίζουν ζεστό νερό χρήσης όλο το χρόνο, σε κάθε εποχή και καιρικές συνθήκες. Με υψηλές προδιαγραφές κατασκευής και απλή εγκατάσταση, τα προιόντα BIGSOLAR σηματοδοτούν την νέα εποχή στα ηλιοθερμικά συστήματα.

Πλεονεκτήματα
Αντοχή: Εξωτερική επένδυση από ναυπηγικό αλουμίνιο για εγγυημένη αντοχή στις υπεριώδεις ακτίνες, σε παραθαλάσσιες περιοχές και σε υγρά κλίματα. Συλλέκτης τιτανίου υψηλών αποδόσεων με άθραυστο ηλιακό τζάμι για περισσότερη αντοχή ακόμη και σε χαλαζόπτωση.
Απόδοση: Ζεστό νερό ακόμη και στις παγωμένες μέρες του χειμώνα με ελάχιστη ηλιοφάνεια λόγω της ισχυρής του μόνωσης πολυουρεθάνης και της υψηλής απόδοσης του συλλέκτη.
Μεγάλη διάρκεια ζωής: Αντιδιαβρωτική προστασία από εμαγιέ και ράβδο μαγνησίου για μεγάλη διάρκεια ζωής.
Ευκολία στην εγκατάσταση: Ο άριστος εξωτερικός σχεδιασμός της συσκευής σε συνδυασμό με τη μελετημένη βάση στήριξης προσφέρουν τη δυνατότητα της εύκολης και εφαπτόμενης τοποθέτησης της συσκευής πάνω σε κεραμίδια και δένουν απόλυτα με κάθε αρχιτεκτονική κτηρίου.

Φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων EV Chargers

Η Ελλάδα έχει μπει ήδη στην εποχή της ηλεκτροκίνησης.
Με γρηγορότερο ρυθμό απ΄ ότι εκτιμούσαν οι περισσότεροι, η στρατηγική επιλογή της Ευρωπαϊκής Ένωσης για «αειφόρο κινητικότητα» φέρνει την ηλεκτροκίνηση πιο κοντά στην καθημερινότητα μας. Η επιδότηση από το κράτος και οι νόμοι της αγοράς κάνουν σταδιακά τις τιμές των ηλεκτρικών αυτοκινήτων πιο προσιτές. Σύμφωνα με σχετικές μελέτες 1 στα 3 αυτοκίνητα που θα πωλούνται στην ελληνική αγορά από το 2025 έως το 2030 θα είναι ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά.
Ουδείς αμφιβάλλει ότι το «καύσιμο» των οχημάτων των επόμενων δεκαετιών θα είναι ο ηλεκτρισμός.

Το 2021 και το 2022 θα είναι έτη ορόσημα για την δημιουργία του δικτύου φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων στη χώρα μας, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στον δημόσιο χώρο.
Η BIG SOLAR, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην ενεργειακή αγορά, φρόντισε να επενδύσει έγκαιρα σε αξιόπιστα και ανταγωνιστικά συστήματα φόρτισης που μπορούν να καλύπτουν κάθε τύπο οχήματος και κάθε επιθυμητό συνδυασμό κόστους και χρόνου φόρτισης.
Ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί μπορούν να βρουν σε μας ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, που ικανοποιούν κάθε ανάγκη φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.
Η BIG SOLAR σας συνοδεύει στους δρόμους της ηλεκτροκίνησης!

Γυναίκα φορίζει το αυτοκίνητό της με φορτιστή BIG SOLAR
Η Big Solar και στη νέα εποχή της Ηλεκτροκίνησης. Με φορτιστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων EV Chargers.

Η BIG SOLAR, παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις στην ενεργειακή αγορά, φρόντισε να επενδύσει έγκαιρα σε αξιόπιστα και ανταγωνιστικά συστήματα φόρτισης που μπορούν να καλύπτουν κάθε τύπο οχήματος και κάθε επιθυμητό συνδυασμό κόστους και χρόνου φόρτισης.
Ιδιώτες, επιχειρήσεις και δημόσιοι οργανισμοί μπορούν να βρουν στη Big Solar ένα ευρύ φάσμα προϊόντων, που ικανοποιούν κάθε ανάγκη φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει