Καλοκαιρινά «χαμόγελα» από τη Citroen

Καλοκαιρινά «χαμόγελα» από τη Citroen

Η Citroen προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για όλα της τα μοντέλα, ένεκα της καλοκαιρινής περιόδου, με χαμηλές τιμές ή άτοκα χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση.

Η Citroen στην περίοδο των θερινών εκπτώσεων προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες σε όλα της τα μοντέλα, κάνοντας τους υποψήφιους πελάτες να χαμογελούν, με τα Citroen Smile Days. Αυτό το καλοκαίρι, λοιπόν, η εταιρεία δίνει τη δυνατότητα στους υποψήφιους αγοραστές να απολαύσουν και τις διακοπές τους και το ολοκαίνουργιό τους αυτοκίνητο … πιο εύκολα από ποτέ.
Η γαλλική φίρμα αναγνωρίζει την ανεκτίμητη αξία του χαμόγελου, το οποίο και υπόσχεται να σας χαρίσει απλόχερα κατά τη διάρκεια των Citroen Smile Days από τις 9 μέχρι τις 27 Ιουλίου. Χαμογελάστε ελεύθερα, λοιπόν, με χαμηλές τιμές ή άτοκα προνομιακά χρηματοδοτικά προγράμματα και 5 χρόνια εγγύηση για το μοντέλο της επιλογής σας.
Τέλος, η προωθητική ενέργεια ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, ενώ για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν το επίσημο δίκτυο διανομέων Citroen ή την επίσημη ιστοσελίδα της μάρκας.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει