Ξεκινούν οι συμμετοχές στη Διεθνή Έκθεση Climatherm – Energy

Δυναμικά ξεκίνησαν οι πρώτες συμμετοχές παλαιών και νέων εταιριών, αμέσως μετά την πρώτη ανακοίνωση της επερχόμενης Διεθνούς έκθεσης “Climatherm – Energy 2018”. Φάνηκε έτσι, πως ακόμη και εταιρίες που δεν έχουν ήδη συμμετάσχει στην έκθεση, αναγνωρίζουν την μεγάλη επιρροή της, στην κλαδική αγορά αλλά και σε ολόκληρη τη χώρα, και επιθυμούν να λάβουν μέρος σε αυτόν τον θεσμό που τόσα χρόνια διεξάγεται με επιτυχία.

 

Η μεγαλύτερη Διεθνής έκθεση του κλάδου της ενέργειας, Climatherm – Energy, τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας, έχοντας την συνεχή στήριξη και συμμετοχή όλων των σημαντικών φορέων του κλάδου. Μέσα από την διοργάνωση πολλών εκδηλώσεων, ημερίδων και σεμιναρίων, όπως του Ελληνικού Ινστιτούτου Παθητικού Κτιρίου (ΕΙΠΑΚ), του Κ.Α.Π.Ε, του ΠΣΔΜ-Η και άλλων πολλών, που έλαβαν μέρος στην προηγούμενη Climatherm – Energy 2016, έτσι και στην επόμενη μεγαλύτερη Διεθνή έκθεση του κλάδου, ο επισκέπτης θα επωφεληθεί, όχι μόνο από την τεράστια γκάμα προϊόντων που θα προβάλλεται αλλά και από την μεγάλη σε αριθμό διεξαγωγή παρουσιάσεων, σεμιναρίων αλλά και συνεδρίων κατά την διάρκειά της.

Σημαντικό είναι, να μπορέσει ο ελληνικός κλάδος της ενέργειας, μέσα στο 2017, που όλα είναι ρευστά, να ανασυγκροτηθεί και να ακολουθεί τις ενεργειακές εξελίξεις της αγοράς του εξωτερικού, προκειμένου στην επερχόμενη Διεθνή έκθεση Climatherm – Energy 2018, που πιστεύουμε θα είναι μια χρονιά ανάπτυξης, να εξοπλιστεί με πιο σύγχρονα προϊόντα και γνώση και να δώσει ραντεβού με πάνω από 15.000 επαγγελματίες του κλάδου, μεταξύ των οποίων ξενοδόχοι, έμποροι, μηχανολόγοι, ψυκτικοί, υδραυλικοί, μελετητικά γραφεία, αρχιτέκτονες, βιομήχανοι, ηλεκτρολόγοι αλλά και ιδιώτες που έχουν άμεσο ενδιαφέρον για τις εξελίξεις του κλάδου, στις 22 – 25 Φεβρουαρίου 2018, στο Athens Metropolitan Expo.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα 210.9356110, 2109315073, ή με email στο [email protected].

Μπορεί επίσης να σας αρέσει