Μετασκεύασε το επαγγελματικό σου όχημα σε CNG εντελώς δωρεάν!

Το πρόγραμμα της Δ.Ε.Π.Α. και της OPTILOG Advisory Services, αφορά, εταιρείες που ενδιαφέρονται –για λόγους εξοικονόμησης και φιλικότητας στο περιβάλλον- να μετατρέψουν τα οχήματα που διαθέτουν σε οχήματα διπλού καυσίμου!

 

Όλα δείχνουν πως τα πράγματα «τρέχουν» και το business plan της ανάπτυξης της Αεριοκίνησης στην Ελλάδα υλοποιείται μέρα με την μέρα. Η Δ.Ε.Π.Α. και η εταιρεία OPTILOG Advisory Services, ανακοίνωσαν πρόγραμμα δωρεάν μετασκευών οχημάτων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

 

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία, η οποία εδώ και κάποια χρόνια είχε ανακοινωθεί ως μέρος του ευρύτερου σχεδιασμού ανάπτυξης της Αεριοκίνησης στην Ελλάδα, έχει ως κύριο στόχο την ανάδειξη των τεραστίων δυνατοτήτων εξοικονόμησης που μπορεί να προσφέρει σε μία εταιρεία η χρήση του φυσικού αερίου (CNG ή FISIKON όπως είναι η εμπορική του ονομασία), ως καύσιμο για τα επαγγελματικά οχήματα που διαθέτει.
Εξοικονόμηση η οποία συμβάλει και στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των εταιρειών που μπορούν να μεταφέρουν αυτό το πλεονέκτημα στις τιμές διάθεσης των τελικών τους προϊόντων.

Το πρόγραμμα θα υλοποιηθεί σε περιοχές που καλύπτονται από τα πρατήρια φυσικού αερίου Παιανίας – Κορωπίου (ΕΚΟ, Καλυψώ 110 Κορωπί, 19ο χλμ. Μαρκοπούλου – Κορωπίου) και Αγ. Ι. Ρέντη (ΕΚΟ, Μ. Κρητικός & ΣΙΑ Ε.Ε., Ρέμα Καραπιτσέρη & Ηλ. Βενέζη, Π. Ράλλη 101).
Στα πλαίσια του συγκεκριμένου προγράμματος θα υλοποιηθούν διασκευές σε φορτηγά (Diesel Blending: κινητήρες που θα χρησιμοποιούν ως καύσιμο το πετρέλαιο κίνησης & το φυσικό αέριο).
Παράλληλα θα υλοποιηθούν διασκευές  και ελαφρών επαγγελματικών (Van με κινητήρες που θα χρησιμοποιούν ως καύσιμο βενζίνη, φυσικό αέριο). Έτσι, οι ενδιαφερόμενες εταιρείες που έχουν έδρα τις περιοχές Κορωπί, Παιανία, Σπάτα, Μαρκόπουλο, Αγ. Ι. Ρέντη, Βοτανικό, Περιστέρι και Μοσχάτο και επιθυμούν να εκμεταλλευτούν το πρόγραμμα αυτό (δωρεάν) καλούνται να επικοινωνήσουν με e-mail στο [email protected] ή να δηλώσουν το ενδιαφέρον συμμετοχής τους στην ιστοσελίδα www.optilog.gr .

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει