Νοίκιασε το δωμάτιο που σου περισσεύει και βγάλε χρήματα!

Νοίκιασε το δωμάτιο που σου περισσεύει και βγάλε χρήματα!

Το Airbnb που πολύ συχνά ακούμε τελευταία, είναι μια διαδικτυακή πλατφόρμα στην οποία μπορείς να γραφτείς είτε για να δηλώσεις ότι έχεις διαθέσιμο προς ενοικίαση έναν χώρο στον οποίο μπορείς να φιλοξενήσεις προσωρινά έναν ταξιδιώτη, είτε για να αναζητήσεις ένα χώρο όπου θα μείνεις στο επόμενό σου ταξίδι.

Πώς να γίνετε οικοδεσπότης στην Airbnb

Δημιουργήστε την καταχώρησή σας

Είναι δωρεάν κι εύκολο να δημιουργήσετε μία καταχώρηση στην Airbnb. Περιγράψτε τον χώρο σας, πόσους επισκέπτες μπορείτε να φιλοξενήσετε και προσθέστε φωτογραφίες και λεπτομέρειες. Το εργαλείο ελέγχου τιμών μπορεί να προτείνει ανταγωνιστικές τιμές, αλλά η τιμή που χρεώνετε εξαρτάται πάντα από εσάς.
Καλωσορίστε επισκέπτες
Γνωρίστε τους επισκέπτες πριν έρθουν ανταλλάσσοντας μηνύματα μέσω της πλατφόρμας. Οι περισσότεροι οικοδεσπότες καθαρίζουν τους χώρους που χρησιμοποιούν οι επισκέπτες και προσφέρουν τα βασικά, όπως καθαρά σεντόνια, πετσέτες και χαρτί τουαλέτας. Μπορείτε να υποδεχτείτε αυτοπροσώπως τους επισκέπτες και να τους δώσετε το κλειδί ή να τους στείλετε απλά τον κωδικό εισόδου για την πόρτα.

Πληρωθείτε

Χάρη στο ασφαλές σύστημα πληρωμών της Airbnb, δεν θα χρειαστεί ποτέ να ασχοληθείτε άμεσα με τα χρήματα. Οι επισκέπτες χρεώνονται πριν από την άφιξη κι εσείς πληρώνεστε αυτόματα μετά την άφιξη, εκτός από την προμήθεια υπηρεσιών ύψους 3%. Μπορείτε να πληρωθείτε μέσω PayPal, άμεσης κατάθεσης ή διεθνούς τραπεζικού εμβάσματος, καθώς και με άλλους τρόπους.
Μπορεί επίσης να σας αρέσει