Οι νικήτριες του διαγωνισμού αεριοκίνησης παρέλαβαν τα δώρα τους!

Οι νικήτριες του διαγωνισμού αεριοκίνησης παρέλαβαν τα δώρα τους!

Ο διαγωνισμός που έτρεξε μέσα στο Νοέμβριο έληξε τη Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου, όταν και πραγματοποιήθηκε η ηλεκτρονική κλήρωση που ανέδειξε τους δύο τυχερούς νικητές των δύο κιτ αεριοκίνησης (υγραερίου και φυσικού αερίου).

Κατά τη διάρκεια των εορτών των Χριστουγέννων, οι νικήτριες Σωτηρία Θωμοπούλου και Βενετία Ρωμανίδου παρέλαβαν τα δώρα της EMMEGAS που προσέφερε το Saving Money σε συνεργασία με την εταιρεία ΔΕΛΦΙΤΖΗΣ Ε.Ε. και μας έστειλαν φωτογραφίες με αυτά, σχολιάζοντας πόσο χαρούμενες είναι που κέρδισαν!

Η κυρία Σωτηρία Θωμοπούλου, νικήτρια του κιτ υγραερίου μας είπε: «Μόλις παρέλαβα το δώρο μου! Ευχαριστώ πολύ το saving money! Είμαι χαρούμενη που κέρδισα στον διαγωνισμό, ήταν ένα δώρο Χριστουγέννων!» και μας έστειλε τις παρακάτω φωτογραφίες.

 

Η κυρία Βενετία Ρωμανίδου, νικήτρια του κιτ φυσικού αερίου μας είπε: «Παρέλαβα το δώρο μου και σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Τους επόμενους μήνες θα ασχοληθώ με το πως θα το τοποθετήσω στο αυτοκίνητό μου. Για μένα είναι πολύ σημαντικό το δώρο που κέρδισα λόγω του ότι κάνω αρκετά χιλιόμετρα την ημέρα με το αυτοκίνητο και η βενζίνη είναι πανάκριβη. Σας ευχαριστώ και πάλι και σας εύχομαι χρόνια πολλά και καλή χρονιά με υγεία και επαγγελματική πρόοδο».

Ο δωροθέτης, κ. Σταμάτης Δελφιτζής
Μπορεί επίσης να σας αρέσει