Πάσχα στην Κύθνο: 4ήμερο για 2 άτομα με 129€!

Πάσχα στην Κύθνο: 4ήμερο για 2 άτομα με 129€!

129€ για 4ήμερο Πάσχα στην Κύθνο για 2 άτομα με 3 διανυκτερεύσεις στο Kanala View Studios για να ζήσετε από κοντά τα παραδοσιακά κυκλαδίτικα έθιμα, με εξαιρετικό φαγητό, τοπικά γλυκίσματα και φυσικά κρασί και πολύ χορό με αιγαιοπελαγίτικους ρυθμούς, από το “Loyalty Business Club”!

Το νησιώτικο Πάσχα έχει πάντοτε ένα χρώμα ιδιαίτερο, καθώς συνδυάζεται με την αναγέννηση της φύσης και, πολλές φορές, με τη ζεστασιά της αιγαιοπελαγίτικης θάλασσας, που αυτή την εποχή προκαλεί για τις πρώτες βουτιές, τουλάχιστον τους πιο τολμηρούς ταξιδιώτες!

Η Κύθνος επιφυλάσσει ιδιαίτερες συγκινήσεις σε αυτούς που θα αποφασίσουν να ζήσουν ένα κυκλαδίτικο Πάσχα με παραδοσιακά έθιμα, εξαιρετικό φαγητό, τοπικά γλυκίσματα και κρασί και, φυσικά πολύ χορό σε ρυθμούς αιγαιοπελαγίτικους. Και όλα αυτά, μια δρασκελιά από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου!

Αν και κοντά στον Πειραιά, η Κύθνος (ή Θερμιά λόγω των ιαματικών της λουτρών) αναπτύσσεται, τα τελευταία χρόνια, κατορθώνοντας να διατηρεί την αυθεντικότητά της. Το αντιλαμβάνεται κανείς από την πρώτη στιγμή, ιδίως όταν αποφασίσει να την γνωρίσει νωρίς το καλοκαίρι ή την Άνοιξη, όταν οι ορδές των τουριστών δεν έχουν πλημμυρίσει τα γραφικά χωριά και τις παραλίες της.

Η γενικότερη αίσθηση που αποπνέει το νησί, την πρώτη στιγμή που το αντικρίζεις, είναι αυτή της αγριάδας του τοπίου, που σε κάποιες πλευρές μοιάζει αφιλόξενο με την χαρακτηριστική βραχώδη και με ελάχιστη βλάστηση εικόνα των Κυκλάδων. Ανάμεσα στα ψηλά βράχια, όμως, που τα δέρνουν αλύπητα οι άνεμοι τις περισσότερες μέρες του χρόνου, βρίσκονται απάνεμα λιμανάκια, με όμορφες παραλίες και γραφικούς οικισμούς.

Λεπτομέρειες:

  • To Deal ισχύει από 6 Απριλίου (Μεγάλη Παρασκευή) έως 9 Απριλίου (Δευτέρα του Πάσχα) 2018.
  • Aπαιτείται τηλεφωνική επικοινωνία στο 2110122360 – 2110122361 για έλεγχο διαθεσιμότητας ΠΡΙΝ την αγορά κουπονιού.
  • Αναχωρήσεις καθημερινά.
  • Παρέχεται δωρεάν πλήρης οδηγός πόλης.
  • Κάθε κουπόνι του Deal ισχύει για 2 άτομα και περιλαμβάνει: 3 διανυκτερεύσεις στο Kanala Studios. Βρίσκεται στην υπέροχη περιοχή της Κανάλας και όλα τα δωμάτια έχουν θέα την Θάλασσα. Υπάρχει aircondition, βεράντα και υπάρχει στάση λεωφορείου όπου η πρόσβαση στο λιμάνι γίνεται σε 5 λεπτά.
  • Τα δωμάτια είναι στούντιο τα παιδιά έως 18 ετών δωρεάν.
  • Για 3ο και 4ο άτομο ενήλικα χρεώνεται 5 ευρώ /διανυκτέρευση πληρωτέα στο γραφείο ταξιδιών loyalty business cub
  • Το Kanala Studios βρίσκεται στην υπέροχη περιοχή της Κανάλας και όλα τα δωμάτια έχουν θέα την Θάλασσα. Υπάρχει aircondition, βεράντα και υπάρχει στάση λεωφορείου όπου η πρόσβαση στο λιμάνι γίνεται σε 5 λεπτά!

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά, πατώντας εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει