Προσφορά «checkup» για τα μοντέλα του ομίλου FCA

Προσφορά «checkup» για τα μοντέλα του ομίλου FCA

Η Mopar, μέσω της καμπάνιας «Spring Checkup 2018» προσφέρει διαγνωστικό έλεγχο 15 σημείων και service κλιματιστικού, σε όλους τους κατόχους Fiat, FiatProfessional, Alfa Romeo και Abarth.

Διαγνωστικό έλεγχο 15 σημείων και service κλιματιστικού που περιλαμβάνει αλλαγή φίλτρου, απολύμανση και εργασία, που κοστίζει 29 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ), παρέχει η Mopar σε όλους τους κατόχους Fiat, Fiat Professional, Alfa Romeo και Abarth.

Σύμφωνα με ενημέρωση της εταιρείας, η ενέργεια πραγματοποιείται στο πλαίσιο της καμπάνιας «Spring Checkup 2018» κατά την οποία η Mopar προσφέρει τον απαραίτητο έλεγχο για την προετοιμασία των αυτοκινήτων Fiat/Fiat Professional/Alfa Romeo/Abarth ενόψει των κλιματολογικών συνθηκών της ανοιξιάτικης περιόδου και των αυξημένων μετακινήσεων κατά την περίοδο αυτή και με σκοπό τη διαφύλαξη της οδηγικής ασφάλειας και την ενίσχυση της απόδοσης των οχημάτων.

Η Mopar είναι η επίσημη μάρκα υπηρεσιών μετά την πώληση για τα αυτοκίνητα του ομίλου FCA, η οποία διαθέτει την απαραίτητη τεχνογνωσία, καθώς αποτελεί μέρος του ομίλου που τα κατασκεύασε. Όπως υποστηρίζει η εταιρεία, όλες οι εργασίες είναι πιστοποιημένες και εκτελούνται με εξαιρετική ακρίβεια ώστε το αυτοκίνητο να διατηρείται πάντα σε άριστη κατάσταση. Οι κάτοχοι των αυτοκινήτων μπορούν να εκμεταλλευτούν τη δυνατότητα για τα εποχιακά check-ups που παρέχονται από τα επίσημα κέντρα επισκευής Fiat, FiatProfessional, AlfaRomeo και Abarth για να ξεκινήσουν το ταξίδι με ασφάλεια.

Η προσφορά ισχύει από 19 Μαρτίου μέχρι και 31 Μαΐου 2018.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει