Προσφορά διασκέδασης: 3 ώρες paintball με μόνο 5 ευρώ!

Θέλεις να ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία; Αντέχεις να νιώσεις την αδρεναλίνη σου να χτυπάει κόκκινο; Αν η απάντηση είναι ναι, τότε αξιοποίησε τώρα την προσφορά και επισκέψου το Paintball Counterstrike στον Ασπρόπυργο!

Η χρωματοσφαίριση (paintball) θεωρείται από τα πιο συναρπαστικά αθλήματα και ένα από τα είδη διασκέδασης που θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις και το Counterstrike είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και εντυπωσιακά πεδία! Πάρε την παρέα σου, οπλιστείτε με ομαδικότητα, ευφυΐα και αποφασιστικότητα και το Counterstrike θα φροντίσει να περάσετε ένα τρίωρο γεμάτο διασκέδαση που θα σας μείνει αξέχαστο!

Η προσφορά με την έκπτωση 75% (το αρχικό κόστος της δραστηριότητας είναι στα 30 ευρώ) ισχύει Αποκλειστικά και Μόνο με την αγορά κουπονιού από τo SpecialDeal.gr. Η επιχείρηση δεν θα δέχεται κανένα πελάτη με αυτή την τιμή χωρίς να έχει κάνει αγορά του κουπονιού. Σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπορείτε να κάνετε αγορά, παρακαλώ καλέστε στο 211-8006465, 2103617102, 2103617103 (Ώρες επικοινωνίας 09:00-18:00). Δείτε όλους τους τρόπους πληρωμής πατώντας ΕΔΩ.

Κάθε κουπόνι είναι ατομικό και περιλαμβάνει:

  • 3 Ώρες Paintball με Εξοπλισμό
  • Δεν περιλαμβάνονται χρωμόσφαιρες
  • Οι πρώτες 150 χρωμόσφαιρες παρέχονται με έξτρα χρέωση 5€, ενώ κάθε επιπλέον 100άδα χρεώνεται 4€ (πληρωτέα στο CounterStrike).


Ο Εξοπλισμός Περιλαμβάνει:

– Μαρκαδόρο (marker) τύπου Tippmann Tango One ή Tippmann Custom ‘98
– Προστατευτική μάσκα
– Γέμισμα φιάλης πεπιεσμένου αέρα
– Προστατευτικό λαιμού
– Προστατευτικά γάντια
– Προστατευτικό θώρακας (μόνο για ανήλικους και γυναίκες)

Μάθετε περισσότερα για την προσφορά πατώντας εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει