Πώς θα γλιτώσεις χρήματα από τη διαφήμιση της επιχείρησής σου

Πώς θα γλιτώσεις χρήματα από τη διαφήμιση της επιχείρησής σου

Δέκα εύκολες συμβουλές που θα σε βοηθήσουν να διαφημίσεις τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της επιχείρησής σου με χαμηλό κόστος, σύμφωνα με τα πρότυπα της οικονομίας που επιτάσσει η τρέχουσα ύφεση.

Το marketing από στόμα σε στόμα πιάνει. Χρησιμοποίησε τους συνεργάτες σου για να αποκτήσεις συστάσεις.

Χρησιμοποίησε το YouTube. Το YouTube είναι ένας σπουδαίος δωρεάν τρόπος για να γίνει γνωστή η επιχείρηση σου.

Βάλε μια διαφήμιση στους τοπικούς σταθμούς. Αν θέλεις επιπλέον κοινό, οι τοπικές εκπομπές είναι εκπληκτικά εύκολος χώρος για να αποκτήσεις πρόσβαση. Οι τιμές αγγελίας για τους τοπικούς τηλεοπτικούς σταθμούς είναι πολύ πιο διαπραγματεύσιμοι από ότι θα περίμενες.

Έχε συμμετοχή σε online κοινότητες. Θα αλληλεπιδράς με πιθανούς πελάτες  – δωρεάν.

Φτιάξε ένα blog. Μπορείς να διαφημίζεις τις προσφορές σου και να δίνεις δωρεάν συμβουλές χωρίς να ανησυχείς ότι θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

Χρησιμοποίησε email. Οι εκστρατείες mail marketing θα σου επιτρέψουν να αλληλεπιδράσεις με συγκεκριμένους πελάτες σχετικά με νέα προϊόντα που μπορεί να τους ενδιαφέρουν.

Μάθε την γειτονική σου επιχείρηση. Μπορεί να ενδιαφέρονται για κάποια κοινή διαφήμιση και να μοιραστούν τα έξοδα μιας καμπάνιας προώθησης.

Κάνε τους πελάτες σου να σε διαφημίσουν. Ζήτησε τους να γράψουν μια κριτική στην σελίδα σου στο internet ή να πουν στους συναδέλφους σου για τα προϊόντα σου ή τις υπηρεσίες.

Γίνε μέλος σε εμπορικές ενώσεις. Θα έχεις πληροφορίες, συμβουλές, ευκαιρίες πωλήσεων και άλλα οφέλη που έχουν τα ,μέλη.

Να συμπεριλαμβάνεις διαφημιστικό υλικό στην αλληλογραφία όπως εκπτωτικά κουπόνια ή ανακοινώσεις επερχόμενων εκπτώσεων.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει