Ταξίδεψε αεροπορικώς σε όλη την Ελλάδα με 19€!

Ταξίδεψε αεροπορικώς σε όλη την Ελλάδα με 19€!

1.000.000 θέσεις εσωτερικού σε περιμένουν στην απίστευτη τιμή των 19 ευρώ με την Olympic Air για υπέροχα ταξίδια σε όλη την Ελλάδα!

Η προσφορά αφορά σε απευθείας πτήσεις σε όλο το δίκτυο εσωτερικού και σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω της airtickets.gr έως και 03.04.2018 για πτήσεις που εκτελούνται με το δίκτυο της Olympic Air από 02.05.2018 έως και 20.03.2019.

Εξαίρεση αποτελούν τα παρακάτω δρομολόγια για τα οποία η χαμηλότερη τιμή είναι από €41: Θεσσαλονίκη – Καλαμάτα, Καλαμάτα – Θεσσαλονίκη, Θεσσαλονίκη – Σάμος, Σάμος- Θεσσαλονίκη, Σητεία – Αθήνα, Ζάκυνθος – Αθήνα, Σκιάθος – Αθήνα, Θεσσαλονίκη – Χίος, Ρόδος – Καστελλόριζο και Καστελλόριζο – Ρόδος.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου.

Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg με το ναύλο Golight.

Πατήστε εδώ για να κάνετε την κράτησή σας!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει