Ταξίδι για 2 στη Ρώμη με 329 ευρώ, all inclucive!

Το Diplomat Travel σας προσφέρει πακέτο 4 ημερών για 2 άτομα με απευθείας πτήσεις κάθε Τρίτη και Σάββατο με Alitalia και Aegean και διαμονή σε ξενοδοχεία 4 αστέρων (με πρωινό) στην ιστορική Ρώμη με τιμή 329 ευρώ μόνο. 

Η τιμή είναι συνολικά και για τα 2 άτομα και συμπεριλαμβάνονται όλοι οι φόροι, ενώ η διαμονή  αφορά σε ξενοδοχεία όπως το Hotel Leonardo Da Vinci και το Hotel Pineta Palace.

Λίγες πόλεις σαν την Ρώμη προσφέρουν τέτοια ποικιλία και λίγοι είναι οι επισκέπτες που φεύγοντας δεν έχουν την επιθυμία να επιστρέψουν. Δεδομένου ότι είναι η έδρα της ιταλικής κυβέρνησης και του Βατικανού, η Ρώμη είναι μια γνήσια πρωτεύουσα. Έχει όλα όσα θα θέλατε από μια μοντέρνα πόλη, η ιστορία της πόλης είναι που λειτουργεί ως πόλος έλξης για τους επισκέπτες. Από τα ερείπια των ημερών της ένδοξης Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας μέχρι την Αναγέννηση και τα μπαρόκ κτήρια του ιστορικού της κέντρου, η Ρώμη είναι ένα λαμπρό αρχιτεκτονικό μωσαϊκό, ένα πραγματικό αριστούργημα.

Ξεκινήστε το ταξίδι σας στην Πόλη του Βατικανού (πού είναι ανεξάρτητο κράτος από το 1929) όπου βρίσκεται η Βασιλική του Αγίου Πέτρου (η μεγαλύτερη εκκλησία στον κόσμο), το Μουσείο του Βατικανού και το λαμπρό αστέρι της ιταλικής Αναγέννησης, η Καπέλα Σιξτίνα. Η επιβλητική αρχιτεκτονική και η τέχνη καθιστά το Βατικανό στη κορυφή της must see λίστα της πόλης.

Η Αρχαία Ρώμη, στηριζόταν σε επτά λόφους και χωριζόταν σε γειτονιές με διαφορετικά στυλ και προσωπικότητες που έχουν επιβιώσει έως σήμερα. Στη δυτική όχθη του ποταμού Τίβερη, το Trastevere (όπου οι κάτοικοι αποκαλούν τους εαυτούς τους «πραγματικούς Ρωμαίους») βρίσκονται αμέτρητες αυθεντικές πιτσαρίες και εστιατόρια.

Η προσφορά του Diplomat Travel ισχύει από 31 Οκτωβρίου έως 20 Δεκεμβρίου. Καλέστε στο 2106517509 ή στείλε inbox στη σελίδα του facebook ή στο instagram page!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει