Τώρα κάνεις οικονομία με τις αγορές σου. Δες πώς!

Woman carrying shopping bags

Αυτή τη χρονιά ξέχνα τις αιματηρές στερήσεις και το κλείσιμο στο σπίτι κατά την περίοδο των εκπτώσεων. Το μυστικό της οικονομίας μοιάζει να κρύβεται σε μέρη που δεν έχεις καν σκεφτεί. 

Αντί να μειώσεις τα λεφτά που ξοδεύεις, ξόδεψέ τα έξυπνα ξεκινώντας με τα παρακάτω έξυπνα και εύκολα tips:

Αγορά 1: Ένα καλό, αποτελεσματικό θερμός που θα κρατήσει τον homemade καφέ σου αχνιστό μέχρι να φτάσεις στη δουλειά.
Τι εξοικονομείς: Τα αμέτρητα χρήματα που ξοδεύεις χωρίς να το καταλαβαίνεις στην καφετέρια κοντά στο γραφείο σου.

Αγορά 2: Ένας οικονομικός βραστήρας και ένα κουτί τσάι για το γραφείο έτσι ώστε να μην χρησιμοποιήσεις τη δικαιολογία πως είσαι πολύ βιαστική το πρωί για να φτιάξεις κάποιο ρόφημα στο σπίτι.
Τι εξοικονομείς: Τα ίδια με το προηγούμενο tip αλλά κερδίζεις και την ελευθέρια να πίνεις όσα ποτήρια τσάι θες μέσα στη μέρα.

Αγορά 3: Ένα από αυτά τα φανταστικά φουρνάκια που ψήνουν αργά το φαγητό σου. Τι σημαίνει αυτό; Πως γυρνάς σπίτι και ένα υπέροχο καλοψημμένο και ζεστό φαγητό σε περιμένει.
Τι εξοικονομείς: Τα χρήματα που θα έδινες σε delivery όταν θα γυρνούσες σπίτι από τη δουλειά και θα βαριόσουν να μαγειρέψεις.

Αγορά 4: Συνδρομή στο αγαπημένο σου περιοδικό.
Τι εξοικονομείς: Τη διαφορά από το να αγοράζεις κάθε τεύχος ξεχωριστά.

Αγορά 5: Εμπιστέψου το παλτό, τα παπούτσια και οποιοδήποτε ποιοτικό -μα ταλαιπωρημένο- ρούχο ή αξεσουάρ έχεις σε κάποιον που μπορεί να το επιδιορθώσει ή να το μεταποιήσει. Το κόστος είναι ελάχιστο σχετικά με το να αγοράσεις κάτι νέο. Και μην ξεχνάς, το vintage είναι στη μόδα!
Τι εξοικονομείς: Τα χρήματα από όλες αυτές τις αχρείαστες αγορές που σκέφτεσαι κατά καιρούς να κάνεις. Καλύτερα να αγοράσεις με αυτά κάτι νέο, που δεν έχεις και όχι αντικαταστάτη για κάτι που διορθώνεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει