Χριστουγεννιάτικα δώρα AVIN!

Χριστουγεννιάτικα δώρα AVIN!

Για μια ακόμη χρονιά η AVIN, πιστή στο… χριστουγεννιάτικο ραντεβού της προσφέρει διπλούς, τριπλούς και τετραπλούς πόντους στο πρόγραμμα επιβράβευσης «AVIN Κερδίζω», αλλά και ένα άλμπουμ δώρο για τα παιδιά.

Αυτά τα Χριστούγεννα, η AVIN, ανταποδίδοντας έμπρακτα την εμπιστοσύνη των πελατών της που συμμετέχουν στο πρόγραμμα επιβράβευσης «AVIN Κερδίζω», ανταμείβει τις αγορές τους με διπλούς, τριπλούς και τετραπλούς πόντους, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε όλους να αποκτήσουν εύκολα και άμεσα δωροεπιταγές αξίας 3 ευρώ.

Συγκεκριμένα, από τις 10 Δεκεμβρίου 2018 και μέχρι τις 10 Ιανουαρίου 2019, όλοι οι κάτοχοι της κάρτας «ΑVIN Kερδίζω» µε κάθε συναλλαγή τους σε λιπαντικά, πετρέλαιο θέρμανσης αλλά και πλυσίματος αυτοκινήτου, μπορούν να συλλέγουν διπλούς, τριπλούς και τετραπλούς πόντους αντίστοιχα με χρήση της κάρτας ή της εφαρμογής «AVIN Κερδίζω».

Έτσι, έχουν τη δυνατότητα να συγκεντρώσουν πολύ πιο γρήγορα 250 πόντους και να κερδίσουν αυτόματα μία δωροεπιταγή αξίας 3 ευρώ, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί ακόμα και στην αμέσως επόμενη αγορά τους στο πρατήριο.

Αναλυτικά, οι πόντοι ανάλογα με το είδος της συναλλαγής, διαμορφώνονται ως εξής έως και 10 Ιανουαρίου 2019: 
  • Πετρέλαιο θέρμανσης AVIN: 1 πόντος ανά λίτρο
  • Λιπαντικά AVIN και Valvoline: 3 πόντοι ανά ευρώ
  • Πλύσιμο αυτοκινήτου: 4 πόντοι ανά ευρώ

Επιπρόσθετα, κάθε οδηγός που επιλέγει τα πρατήρια καυσίμων ΑVIN για τον ανεφοδιασμό του οχήματός του, θα έχει την δυνατότητα να αποκτήσει ένα άλμπουμ με αυτοκόλλητα AVIN, με αγορά καυσίμων από 25 ευρώ. Οι μικροί μας φίλοι θα μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα σε δύο θεματικά άλμπουμ, είτε για βόλτες στην πόλη, είτε για διαδρομές στην πίστα, με 12 αυτοκόλλητα πολλαπλής χρήσης. Η προσφορά ισχύει για όλα τα καύσιμα, μέχρι εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.avinoil.gr ή τη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει