Κέρδισε ηλεκτρικό scooter αξίας 1.240 ευρώ!

Η εταιρεία ΑΦΟΙ ΧΑΪΔΟΥ ΟΕ, θέλοντας να ευχαριστήσει τους πελάτες της, αλλά και να ενισχύσει συγχρόνως την οικονομική και οικολογική μετακίνηση, θα κληρώνει ένα ηλεκτροκίνητο scooter για κάθε 35 τυχερούς που θα τοποθετήσουν συστήματα υγραεριοκίνησης Lavato Gas Italy. 

Οι κληρώσεις θα γίνονται μέχρι το τέλος του 2017.  Κλείσε τώρα ραντεβού και γίνε εσύ ο τυχερός που θα κινείται με μηδενικό κόστος, χωρίς βενζίνη, χωρίς δίπλωμα, χωρίς ασφάλιστρα και τέλη!

Για την εταιρεία

Η εταιρεία Αφοί Χάιδου Ο.Ε. δραστηριοποιείται στον χώρο του αυτοκινήτου, στην συντήρηση και τις επισκευές αυτοκινήτων. Από το 1995 ειδικεύεται στις εγκαταστάσεις – τοποθετήσεις – μετατροπές αυτοκινήτου σε υγραέριο και φυσικό αέριο (διπλού καυσίμου βενζίνη/LPG – CNG), και από το 2010 παράλληλα δραστηριοποιείται σε εισαγωγές και εμπορία ανταλλακτικών – λιπαντικών, ελαστικών και συσκευών υγραερίου (LPG) και φυσικού αερίου (CNG) αυτοκινήτων.

Τον Οκτώβριο του 2000 το προσωπικό της εταιρείας  απέκτησε με επιτυχία στις εγκαταστάσεις  της  BRC στην Ιταλία το πιστοποιητικό συμμετοχής  στα σεμινάρια εγκατάστασης LPG & CNG. Προσφάτως οι άψογες εγκαταστάσεις τhς εταιρείας  Αφοί Χάιδου Ο.Ε., η άρτια τεχνική κατάρτιση  και εξυπηρέτηση του προσωπικού διακρίθηκαν με το πιστοποιητικό συμμόρφωσης εγκατάστασης φυσικού αερίου σε οχήματα από την ΤUV AUSTRIA HELLAS

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει