Όλοι οι προορισμοί εξωτερικού με έκπτωση έως 35%!

Όλοι οι προορισμοί εξωτερικού με έκπτωση έως 35%!

Εκμεταλλεύσου την προσφορά για όποιον προορισμό εξωτερικού και αν ονειρεύεσαι να ταξιδέψεις, με έκπτωση σε όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα και Καλαμάτα, προς προορισμούς εξωτερικού με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Η προσφορά αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν έως και την 19.02.2018 μέσω του airtickets.gr για πτήσεις με την Aegean από 16.04.2018 έως και 27.10.2018.

Εξαιρείται η χρονική περίοδος: 22.06.2018 – 09.09.2018. Εξαιρούνται επίσης τα δρομολόγια: από/ προς Ηράκλειο προς Βερολίνο, Ντίσελντορφ, Φρανκφούρτη, Μόναχο & Στουτγάρδη και από/προς Ρόδο προς Φρανκφούρτη & Μόναχο.

Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά έκπτωση 15%, 25% & 35%.

Η έκπτωση δεν έχει εφαρμογή στους φόρους για αγορά εισιτηρίου από το διαδικτυακό τόπο airtickets.gr. Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Για συναλλαγές με χρεωστικές και πιστωτικές δεν υφίσταται χρέωση κάρτας πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει