Προσφορά σε αεροπορικά εισιτήρια: 40% έκπτωση για πτήσεις προς Λάρνακα!

Προσφορά σε αεροπορικά εισιτήρια: 40% έκπτωση για πτήσεις προς Λάρνακα!

Προλάβετε τη μεγάλη προσφορά της Airtickets, η οποία κάνει έκπτωση 40% σε όλες τις κρατήσεις πτήσεων της Aegean προς τη Λάρνακα της Κύπρου που θα πραγματοποιηθούν έως και τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου!

Η προσφορά ισχύει για όλους τους ναύλους απευθείας πτήσεων από/ προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Μύκονο και Σαντορίνη προς Λάρνακα και για όλους τους ναύλους πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τη Μύκονο και τη Σαντορίνη από όλα τα Ελληνικά αεροδρόμια προς Λάρνακα με απλή μετάβαση και με επιστροφή.

Αφορά σε κρατήσεις που θα πραγματοποιηθούν μέσω της airtickets.gr έως και την 22.01.2018 για πτήσεις με την Aegean από 17.04.2018 έως και 30.06.2018. Η έκπτωση 40% πραγματοποιείται επί των χρεώσεων: ναύλου εισιτηρίων απευθείας πτήσεων και πτήσεων με ενδιάμεσο σταθμό και επίναυλου καυσίμων. Οι χρεώσεις ναύλου και επίναυλου καυσίμων που εμφανίζονται στο σύστημα κρατήσεων κατά τη διάρκεια της προσφοράς είναι ήδη μειωμένες κατά 40%.

Σε περίπτωση αλλαγής του εισιτηρίου υπάρχει χρέωση ανάλογη με την κατηγορία του ναύλου. Σε περίπτωση ακύρωσης ισχύουν οι κανονισμοί που αντιστοιχούν σε κάθε κατηγορία ναύλου. Υπάρχει η δυνατότητα δωρεάν μεταφοράς μίας χειραποσκευής έως 8kg στον ναύλο GoLight.

Για κρατήσεις, πατήστε εδώ.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει